Answers |
 |

|
Friday, 30 oct 2009 12:03
[#]
nikko 
Scoici desi, e impropriu spus ca am incercat, a fost de ajuns o prima privire si instantaneu mi s-a facut rau:( |

|
Friday, 30 oct 2009 12:37
[#]
Fr33zy  RE: De ce nu spui nimic de varza calita, mazare, compot...? :)) |

|
Friday, 30 oct 2009 12:40
[#]
nikko  RE: Taci, era secret:))) |

|
Friday, 30 oct 2009 18:54
[#]
Fr33zy  RE: Era... :D |

|
Saturday, 31 oct 2009 05:41
[#]
misterra  RE: Mmmm, nu stii ce pierzi. Acum depinde si cum sunt servite, ca banuiesc ca nu arata apetisant cand le gasesti pe malul marii :)) |
|
Friday, 30 oct 2009 12:06
[#]
Efe
Ciorba de burta.:D |

|
Friday, 30 oct 2009 12:23
[#]
nikko  RE: Sunt alaturi de tine:D |

|
Friday, 30 oct 2009 12:34
[#]
tobyas RE: Este foarte buna a doua zi dupa betie cand esti mahmur/a ,un adevarat pansament ptr.stomac si cap. |

|
Friday, 30 oct 2009 19:41
[#]
crissstti RE: nu sti ce pierzi... |

|
Saturday, 31 oct 2009 05:44
[#]
misterra  RE: Depinde de bucatar.. bucatareasa in cazul de fata. Multi prieteni sustineau ca nu mananca ciorba de burta. Acum, abia asteapta sa ii invit la masa, si de obicei imi bat apropuri dinainte, sa fac ciorba de burta. Am si un martor aici pe site :D |

|
Thursday, 12 jan 2012 21:00
[#]
drtelus  RE: Ciorba de burta este foarte buna daca este facuta de un meserias. Foarte important este, pentru cine nu a mincat niciodata, sa nu vada cum se face. Cu ani in urma un amic zicea: ''este buna dar de ce carne e asta pentru ca arata de parca s-au taiat suvite dintr-un prosop flausat ?'' |

|
Friday, 30 oct 2009 12:12
[#]
tobyas
Mie imi place sa incerc feluri noi de mancare ,dar noile tendinte din restaurante sunt tare ciudate si de curand am comandat un fel de mancare ,nu mai stiu exact cum ii zice ,dar ca si cea din imagine avea un aspect de voma de catzel:( am cerut apoi gratar! Saptamana trecuta am servit un sandwich pe avion, care daca ii dadeam in cap stewardesei cu el eram sigur arestat ca terorist! |

|
Friday, 30 oct 2009 12:37
[#]
Fr33zy 
Ciorba de perisoare si spanacul :D :)) |

|
Friday, 30 oct 2009 12:40
[#]
nikko  RE: Nu uita de cartofi arsi:D |

|
Friday, 30 oct 2009 12:48
[#]
Fr33zy  RE: Nuu, aia nu ii plac zmeului :)) |
|
Friday, 30 oct 2009 12:50
[#]
Efe RE: E sado-maso?:D |

|
Friday, 30 oct 2009 12:52
[#]
Fr33zy  RE: Eu sunt. Doar sado. Sau pur si simplu o "buna" bucatareasa :)) Oricum, intentia conteaza :)) |

|
Saturday, 31 oct 2009 05:46
[#]
misterra  RE: Nu stii ce pierzi :P E clar, minimistericiul nu seamana deloc cu tine :P. Ciorba de perisoare e preferata ei, si chiar mi-ai dat o idee pt maine. |

|
Saturday, 31 oct 2009 08:53
[#]
nikko  RE: Multumesc.Si mie mi-ai dat o idee :D Maine sunt in Edmonton...cu avionul, nu va speriati:)) |

|
Saturday, 31 oct 2009 09:02
[#]
misterra  RE: :))) Daca tot vii, nu imi aduci si mie un mic pachet, te rog? E inca la CLuj, da' poate isi face bagajele pana maine :))) |

|
Saturday, 31 oct 2009 09:47
[#]
nikko  RE: Cum sa nu!:D Dar crezi ca ma lasa fr33zy sa-i iau zmeul?:)))) |

|
Saturday, 31 oct 2009 10:47
[#]
Fr33zy  RE: :-w Il dau la schimb cu minimisterriciul pentru cateva zile :D |

|
Saturday, 31 oct 2009 10:47
[#]
Fr33zy  RE: Sa o astepti cu scoici :)) |

|
Saturday, 31 oct 2009 15:08
[#]
nikko  RE: :(( asa ma iubesti tu pe mine? |

|
Thursday, 12 jan 2012 20:12
[#]
tincan RE: Si eu am vrut sa zic de spanac. Nu pot sa-l inghit, la propriu :P |

|
Thursday, 12 jan 2012 20:13
[#]
aisha RE: Poti sa-l pituli intr-o omleta... |

|
Friday, 30 oct 2009 12:43
[#]
tobyas
Ciorba a la grec Ghiveci calugaresc Snitzel din soia Pate vegetal |

|
Friday, 30 oct 2009 13:44
[#]
gyovy
orice tip de varza gatita |

|
Friday, 30 oct 2009 13:50
[#]
tobyas RE: Murata sau dulce? |

|
Friday, 30 oct 2009 14:04
[#]
gyovy RE: doar salata de varza...in rest nu-mi place! |

|
Friday, 30 oct 2009 14:23
[#]
nikko  RE: raule:P:P:P |

|
Friday, 30 oct 2009 13:51
[#]
tobyas
Mancare de fasole pastai,cand e batrana si are atze :( |

|
Friday, 30 oct 2009 15:20
[#]
makay
A incercat mama o data sa ma faca sa tin post vreo 2 zile.. si mi-a facut sarmale din soia. dupa prima gustare i-am zis mamei s-o ia dracu de soia ca eu nu mai mananc, si am plecat la un fast food :)) |

|
Friday, 30 oct 2009 16:10
[#]
Fleeky
Eu acum cativa ani am fost in Tahilanda si acolo fara sa stiu am mancat(gustat)lacuste in sos picant cu orez.De atunci am jurat ca asa ceva nu voi mai proba niciodata.In general mananc de toate,faorte multe salate,dar asa ceva nu voi mai manca(gusta) niciodata. |

|
Friday, 30 oct 2009 17:54
[#]
Eu4ever
mancare de limba de vita! execrabila! si ciorba de burta...si tot ce implica rinichi, spline, interioare din astea...si nici fict...nici grasimi... |

|
Friday, 30 oct 2009 18:55
[#]
No.Body
Toate... mai ales daca se afla in aceeasi farfurie, in acelasi timp :D E relativa treaba, depinde cand ai mancat ultima oara. Dupa o saptamana in care nu ai pus nimic in gura, gandacii trasi in caramel devin papa bun; hai gata, ca mi se face pofta de caramelizati :D |
|
Friday, 30 oct 2009 19:07
[#]
Efe RE: Gandaci trasi in caramel?:| Multumesc!:* Chiar vroiam sa ma apuc de dieta si tot amanam.Datorita tie,n-o sa mai mananc ceva timp de acum.:)) |

|
Friday, 30 oct 2009 19:15
[#]
No.Body RE: Cred ca as incerca daca as avea ocazia, dar sa fie pregatiti de un chinez (sau care natie s-o ocupa cu asa ceva) si sa fie vorba de "6-picioare" atent selectionate si comestibile :D |

|
Friday, 30 oct 2009 22:29
[#]
mmaria
ciorba de burta...cica nu ar fi fost corect preparata! (?!), de-aia nu mi-a placut! Oricum nu-i mai dau a doua sansa burtii ! |

|
Friday, 30 oct 2009 22:39
[#]
covex_robu
Rosiile ,spanacul , conopida , brocolli astea sub nici o forma sa nu le vad . Mancarea preparata cea mai nasoala mi se pare ghivechiul si amestecurile de legume . Pentru mine cea mai buna leguma ramane tot porcul. |

|
Friday, 30 oct 2009 22:43
[#]
nikko  RE: La mine puiul:)) |

|
Friday, 30 oct 2009 22:46
[#]
covex_robu RE: :) La mine nu conteaza de la ce animal provine numai carne sa fie :))) . |

|
Friday, 30 oct 2009 23:03
[#]
makay RE: Hm..e adevarat ca nu imi lipseste carne la nici o masa..insa nu poti sa o mananci goala, trebuie sa aiba o garnitura..si aia de cele mai multe ori e din legume |

|
Saturday, 31 oct 2009 07:27
[#]
covex_robu RE: Pai normal ca nu mananc numai carne goala mai are si o garnitura . De obicei este ceva cu cartofi pentru ca aici la mine cartoful este baza . Putine sunt zilele in care nu mananc cartofi. |

|
Saturday, 31 oct 2009 05:55
[#]
misterra 
Cele mai nasoale au fost slanina, jumerile, grasimile in general, as spune chiar carnea de porc. NU sunt mare fan carnuri, iar daca e sa aleg ceva aleg vita sau pui (daca e neaparat obligatoriu :)) ) Am incercat tot felul de nazdravanii, de cate ori am avut ocazia. Tot felul de scoici, sushi, caracatita, calamar, crab, creveti (da, ati ghicit, fara sa imi placa deloc pestele, fructele de mare sunt preferatele mele :D) Imi place mult mancarea cu specific japonez, dar recunosc ca una dintre cele mai gretoase chestii pe care le-am mancat a fost o prajitura japoneza, cu susan, soia si nu mai stiu ce. Parca era din cauciuc, mestecam la ea si nu se mai termina. Plus ca avea un gust ca de halva (alta care nu imi place) de mi-a venit instantaneu stomacul inapoi. Din politete, a trebuit sa inghit bucatica. A doua nu a mai venit :)) |

|
Saturday, 31 oct 2009 15:37
[#]
crissstti
Ciorba de salata ,mancarea de urzici . ghiveciul , laptele dulce ,conopida fiarta , spanacul ....poate mai imi aduc aminte de cate ceva ! |

|
Saturday, 31 oct 2009 17:46
[#]
airamb
Mancarea facuta de mine. :))))) Nu-mi plac fructele de mare, tot ceea ce e garnisit cu sos alb, mi se pare bolnavicios. In schimb ...imi plac "furnicile in copac". |
|
Saturday, 31 oct 2009 18:08
[#]
eu.sonia 
ooo, cea mai scarboasa chestie am mancat-o la berlin..intr-un restaurant cu specific arab, cred...nu intelegeam nimic din meniu...eram vreo 20 de oameni in jur de 20 de ani fiecare....si fiecare am comandat altceva...apoi le-am facut "la comun" ...sa vedem ce-i bun. jumatate dintre chestiile comandate au fost jalnice. mi s-a intors stomacul pe dos :( chestii cu foarte mult sos. toate erau asa duuulci si albe :)) jalnic. si ce a fost cel mai rau ...ceva carne de nustiu-ce berbec sau animal cu coarne :)) |

|
Saturday, 31 oct 2009 18:51
[#]
sanmarco
Pana acum pot spune ca nu am mancat ceva care sa nu-mi placa! Toate au fost delicioase chiar si atunci cand am mancat rame crude! |

|
Saturday, 31 oct 2009 19:23
[#]
Fr33zy  RE: Atunci te invit la masa. Gatesc eu ca sa ai ce scrie la tema asta :)) |

|
Saturday, 31 oct 2009 19:27
[#]
sanmarco RE: Eu vin bucuros! Vei avea cel mai satisfacut musafir! |

|
Saturday, 31 oct 2009 19:59
[#]
Fr33zy  RE: Aoleu! Ai fi in stare sa imi strici reputatia de bucatareasa nepriceputa :)) |
|
Saturday, 31 oct 2009 20:00
[#]
Efe RE: :))))) |

|
Saturday, 31 oct 2009 21:10
[#]
alynabest
Zarzavaaaaturileeeeeee din ciorba si de oriunde se mai pun ele :-& :-& :-& |

|
Saturday, 31 oct 2009 23:21
[#]
covex_robu RE: alea nu sunt zarzavaturi ci buruieni pe care le detest si eu . Dar numai in ciorba . |

|
Wednesday, 25 nov 2009 11:52
[#]
Fr33zy  RE: :| Mi s-a facut rau. |

|
Wednesday, 25 nov 2009 10:25
[#]
Waterlily
Mancarea de la Mac' Donalds! Yuuucckkk.....are gust de plastic! |

|
Wednesday, 25 nov 2009 10:57
[#]
mambo
Mancarea de gutui sau de prune cu carne. |

|
Wednesday, 25 nov 2009 12:05
[#]
Waterlily RE: Exista asa ceva??????? |

|
Wednesday, 25 nov 2009 11:00
[#]
kuliuzar
Mancarea chinezeasca :-& |

|
Wednesday, 25 nov 2009 12:04
[#]
Waterlily RE: Hai ma ca-i faina mancarea chinezeasca....in afara de pungutele alea oribile cu carne de porc ..ewww |

|
Thursday, 12 jan 2012 20:19
[#]
STORM RE: Nu ai mancat tu de unde trebuie, mancarea chinezeasca.....mi se pare cea mai tare bucatarie si cea mai sanatoasa. Acum daca te referi la anumite "specialitati" din bucataria lor, nu inseamna ca toate sunt asa. In plus, acele "specialitati", de cele mai multe ori, sunt extrem de scumpe si nu stau ei sa te pacaleasca cu un creier de maimuta sau un liliac :)))))) |

|
Wednesday, 25 nov 2009 12:10
[#]
kuliuzar
Mai au si alte qestii scarbavnice nu numai porc... |

|
Thursday, 12 jan 2012 20:20
[#]
STORM RE: Daca, de exemplu, nu mananci ciorba de burta, nu inseamna ca nu iti place mancarea romaneasca :) :P |

|
Wednesday, 25 nov 2009 12:13
[#]
kuliuzar
Mancarea de prune sau gutui mai mult in Ardeal se face din cate stiu eu,am mancat mai de mult pe undeva pe la Bistrita Nasaud si afost ok.Unii gatesc simpla iar altii cu carne...este dulce.. |

|
Wednesday, 25 nov 2009 13:01
[#]
Waterlily RE: yaaacckk! don't wanna taste! Pai si eu sunt din Ardeal, bine desi unii spun ca Brasovul e cel mai mare oras moldovenesc (si pe buna dreptate) ...n-am auzit de asa ceva! tu ai mancat asa ceva? |

|
Wednesday, 25 nov 2009 15:36
[#]
mambo RE: asa e. e prea mare contrastul intre carne si sosul dulce cu gust de fructe. |

|
Friday, 27 nov 2009 05:13
[#]
misterra  RE: In North America in general, la anumite tipuri de friptura se serveste dulceata de afine/fructe de padure. Trebuie sa ai grija sa spui ospatarului de la inceput fie sa nu iti aduca deloc sosul de afine, fie sa il puna separat, ca uneori e direct pe friptura. Si risti sa nu mananci :D Adica eu :)) In Canada nu gasesc bucataria asa de "socanta" ca si cea din US. Acolo am avut prima dat un soc cand am comandat o salata cu rosii, ceapa, salata verde, masline, etc, etc, si m-a intrebat ce dressing vreau. I-am spus ca pe cel mai acru, si mi-a adus blue chees, pt cine cunoaste stie ca e foarte foarte acru. Si cu papilele gustative excitate de mirosul si aspectul salatei, infig furculita in salata, si hotarata iau prima inghititura. SI ultima. Salata mai avea, pe langa sare, piper, si alte condimente, sirop de capsuni. Mi s-a facut o greata instantanee de la ceapa cu gust de capsuni, de cu greu m-am abtinut sa nu mi se intoarca stomCul. Brr, de atunci incerc sa fiu foarte atenta la ingredientele din ceea ce comand :D |

|
Friday, 27 nov 2009 05:16
[#]
misterra  RE: Ai fost prin Bistrita? :D Pot spune ca sunt din Bistrita macar prin extensie, si am locuit acolo cativa ani. Dar nu am auzit la nimeni felul asta de mancare. Nu zic ca nu exista, dar nu cred ca e ceva specific zonei. Sau poate a, fost eu ghinionista simam ratat ocazia :)) |

|
Wednesday, 25 nov 2009 13:22
[#]
kuliuzar
Da,de obicei nu sunt mofturos,mananc si testez orice la capitolul gastronomie chiar daca risc sa nu-mi placa cateodata experientele...:))Brasovul este unul dintre favoritele mele din Romania pe langa Sibiu,Sighisoara,Timisoara...ar trebui sa vezi mai aprofundat Bucurestiul (dupa parerea mea cel mai infect oras din Romania) si apoi o sa-ti schimbi parerea despre orasul tau-Brasov. |

|
Wednesday, 25 nov 2009 18:16
[#]
Waterlily RE: Mai in Bucuresti sa stii ca n-am dormit decat de 2 ori: o data la Mariott la hotel si o data la unchi'miu Laurentiu Cazzan...ma rog..n-am stat cine stie ce in Bucu...dar de fiecare data cand ma duc acolo simt asa o agitatie aiurea si imi vine sa urlu! Chiar nu pot sa stau acolo! E oribil! A nu...ca imi place orasul unde sunt! E ok...nu ma plang! :D |

|
Wednesday, 25 nov 2009 18:25
[#]
bufnitel
nu am incercat mancaruri asa scarboase...dar cu siguranta nu imi place ciulamaua, ciorba de burta si ciorbele alea dulci , in rest mananc orice :D |

|
Wednesday, 25 nov 2009 23:38
[#]
alynabest
Ciorba de peste... bleak :-& |

|
Thursday, 12 jan 2012 18:57
[#]
anemarie
N-am inteles niciodata rostul si sensul felului de mancare numit: ciulama cu prune dulci. Doamne, oare cine s-a gandit la aceasta combinatie mortala??? S-ar mai adauga mancarea chinezeasca ( pachetelele de legume), nu-s ce carne de vita in sos etc.. Groaznic!! |

|
Thursday, 12 jan 2012 19:01
[#]
crissstti
eu nu suport rosile fierte in ciorba si caimacul de pe laptele fiert ...si nici laptele dulce...! |

|
Thursday, 12 jan 2012 20:30
[#]
misterra  RE: Te inteleg la faza cu caimacul, mie mi se face greata de la el. Rosiile in supa nu imi placeau nici mie, dar aici am descoperit un soi foarte interesant, care isi pastreaza gustul si forma la fierbere. |

|
Thursday, 12 jan 2012 20:34
[#]
STORM RE: Sigur nu ai pus d-alea de ceara? :)))) |
|
Thursday, 12 jan 2012 19:39
[#]
neggeroo
is multe mancaruri ciudate pe care le-am incercat... sunt un gurmand, c sa zic... sa zic numai cateva dintre ele > 1. 'bezaraua' - mate de oaie prajite pe gratar - suna urat, dar sunt extraordinare !!! 2. mate de porc (matul gros), momite de porc (cred k toata lumea stie ce sunt :D ), rinichi d porc, toate pe gratar - la fel k si matele de oaie, suna rau, dar sunt ffff gustoase ! 3. fructele de mare - cine nu a incercat, sa faca un efort sa treaca pese idee si sa le manance - nu o sa vi se mai para gretoasa ideea dupa ce mancati !!! in special crevetii prajiti in unt !!! mmmmmmmm, k deja mi se face pofta !!!!! 4. tocanita din momte de porc - o bunatate !!!! ...si lista poate continua, dar acum chiar nu imi mai aduc aminte... ps : cea mai nasoala si cea mai nasoala chestie p care am mancat-o a fost ... o bataie !!! :)))) bafta ! |

|
Thursday, 12 jan 2012 19:54
[#]
aisha RE: Am preparat si eu anul trecut crevete in 3-4 feluri, inclusiv trase-n unt; n-am putut manca si pace! Si m-am straduit, sa stii! Tu oi fi mai dornic de aventura:D |
|
Thursday, 12 jan 2012 19:58
[#]
neggeroo RE: d c nu m-ai chemat p mine k le mancam eu !!!! :P |

|
Thursday, 12 jan 2012 20:00
[#]
aisha RE: Am doua pisici innebunite dupa peste; nici ele n-au mancat :( Nici musca nu s-a asezat pe ele... |
|
Thursday, 12 jan 2012 20:04
[#]
neggeroo RE: =))) am ras cu pofta !!! ti-am zis ... eu te scapam d creveti ... :))) |

|
Friday, 13 jan 2012 12:55
[#]
sanmarco  RE: Crevete nu place la juvete! :D |
|
Thursday, 12 jan 2012 19:41
[#]
neggeroo
uitasem d picioarele d broasca !!!!! toata ziua numai din astea as manca !!!!! |

|
Thursday, 12 jan 2012 20:33
[#]
STORM
Eu mananc aproape orice. Cand calatoresc intr-o tara, imi place sa mananc tot ce au ei mai "traditional"...de multe ori nici nu stiu ce am mancat :D (mai ales in China sau in Tunisia:))) ) Daaaar, sunt genul pentru care ASPECTUL conteaza cel mai mult. De exemplu: imi plac sarmalele sau chiftelele, dar nu le pot manca de la orice persoana sau daca le vad neaspectoase si baltind in grasime ......prefer sa beau moutai(rachiu chinezesc) cu sangele unui piton :D :)))) |

|
Thursday, 12 jan 2012 20:45
[#]
Fr33zy  RE: Pff, acum stiu ce s-a intamplat cu primul sarpe al lui gyovy :)) |

|
Thursday, 12 jan 2012 20:47
[#]
STORM RE: :)) Ti-as povesti cum l-am mancat, dar mi-e ca o sa cheme gyovy Protectia Animalelor :)))))) |

|
Thursday, 12 jan 2012 20:52
[#]
Fr33zy  RE: :)) Eh, gyovy ti-a zis sa te faci comoda si sa te servesti cu ceva, iar tu ti-ai facut un cocktail. Nu e mare lucru, nu are de ce sa se supere :-j |

|
Thursday, 12 jan 2012 20:58
[#]
STORM RE: Ce?!! Mi-am facut un Bloody Gyovy's Piton (ca nu-i stiu numele...nu ma puteam atasa, ca-mi era greu dupa) :))))) |

|
Thursday, 12 jan 2012 20:48
[#]
mcara  RE: Bine de tinut minte!:)) |

|
Thursday, 12 jan 2012 20:53
[#]
Skyler
Eu n-am intalnit pana acum mancare care sa nu-mi placa. Si nici nu cred ca ma voi da inapoi de la vreun fel de mancare. Melci, scoici, raci, creveti, caracatita, broaste, salata din intestine de vitel :D, "fudullii" de porc, de miel... you name it. Imi pare rau ca nu am gasit sa incerc broaste, serpi.... De mancarurile traditionale nici nu poate fi vorba sa le refuz. Imi place foarte mult sa gatesc, dar nu m-am aventurat la chestii exotice pana acum :) |

|
Thursday, 12 jan 2012 21:09
[#]
STORM
Daca este ceva mai...exotic, prima data cred ca este bine sa nu stii ce este :D De regula erau foarte buna la gust si aratau foarte bine, iar dupa ce aflam ce a fost, ziceam..."dar au fost bune...mai "e"?" :D Multi ani in urma, eu nu vroiam sa aud de organe...pana intro zi cand am mancat, fara sa stiu, tochitura.. Am mancat "cu ochii" de buna ce era..cred ca 3 portii :))) Dupa ce am aflat ce am mancat, daca era FB atunci, le dadeam like pe wall, cam atat de mult mi-au schimbat gusturile :)))) |

|
Sunday, 4 mar 2012 00:44
[#]
drtelus  Tocana pedelista cu ciolan à la BaseIngrediente: Un popor mare, necopt, fara miez; Mult ciolan; Trei patru partide mari si cateva mai mici de diverse culori; O blonda de Plescoi; Un varf de boc; O legatura mare de servicii secrete cu urechi fine; O curte constitutionala moale si bine fragezita; Cateva cozi de procurori; Doua trei sindicate stafidite; Condimente: Apa de ploaie; Praf in ochi; Gargara macinata; zeama de baliverne; Tupeu varsat; Se taie poporul in doua parti, una buna si una rea. Apoi fiecare bucata se taie in doua, una buna, una rea, si tot asa pana se formeaza bucatele mici ce pot fi mancate dintr-o inghititura. Se separa apoi bugetarii de nebugetari, medicii de pacienti, profesorii de studenti, copii de parinti, grasii de slabi, si se lasa la decantat pana se ridica la suprafata uscaturile. Acestea se culeg cu atentie si se pun deoparte intr-un recipient caldut. Din restul se taie 25%, se scoate vlaga si se pune la foc mic, cu zeama de baliverne si cu praf in ochi, sa nu se prinda. Se acopera cu un capac mare ca sa nu rasufle si din cand in cand se stinge cu putine apa de ploaie. Separat se ia un partid portocaliu si se intoarce de pe stanga pe dreapta. Apoi se impaneaza pe toate partile cu bucatele taiate din celelalte partide. Se presara deasupra uscaturi, iar peste se pune varful de boc si blonda de Plescoi cu ciolanul in gura,si se lasa la dospit. Celelalte partide se toaca marunt impreuna cu sindicatele si se invelesc cu servicii secrete. Apoi se freaca bine cu cozile de procurori, se trag in teapa si se pastreaza la racoare. Din cand in cand se gusta si se reevalueaza. Se aseaza partidele intr-un parlament din teflon cu manere. Cel portocaliu se pune cu grija in mijloc. Pe langa el se mai presara doua trei partide mici si bine fragezite. Restul de partide se presara dupa gust. |

|
Sunday, 4 mar 2012 00:44
[#]
drtelus 
Se da totul prin curtea constitutionala si se inveleste cu gargara macinata. Se aseaza totul peste poporul deja bine instruit si se da la copt. Din cand in cand se strange caimacul de deasupra, cu care se unge bine blonda si uscaturile de deasupra, iar peste restul se toarna zeama de baliverne cu tupeul varsat. Se serveste rece, pe stomacul gol, in piata. In caz de probleme digestive sunati la 112. |
|
|