Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: Health Services


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

Studiu asupra calității înghețatei industriale

Category: Health Services
Talk started by APC_RomaniaOffline
(2 answers)8.841 times displayed

Studiul privind calitatea înghețatei industriale face parte din Campania Națională de Informare și Educare: Hrana sănătoasă – o investiție pe termen lung în sănătatea noastră. Prin aceasta campanie, Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor din România (APC Romania) își dorește să informeze consumatorii despre importanța unui stil de viață bazat pe alimente sănătoase, precum și despre importanța etichetei aflate pe produsele din magazine.

Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România (APC România) a achiziționat, în vederea realizării unui studiu privind calitatea înghețatei industriale, 55 de sortimente de înghețată, cu ingrediente și arome diferite.

Studiul a fost realizat de către o echipă de experți din cadrul APC România, coordonată de conf. univ. dr. Costel Stanciu.

La realizarea studiului s-au avut în vedere următoarele obiective:
•    Evaluarea nivelului de informare al consumatorului de înghețată industrială prin intermediul etichetei.
•    Identificarea ingredientelor folosite la fabricarea acestui produs în vederea prezentării unor puncte de vedere privind calitatea acestora.
•    Identificarea aditivilor alimentari din produsele analizate și prezentarea posibilelor efecte ale acestora asupra sănătății consumatorului de înghețată industrială.
•    Prezentarea unor sugestii de consum.

„Înghețata industrială a ajuns să fie un amestec de uleiuri vegetale exotice, despre care nu ni se spune dacă sunt hidrogenate sau nu, zer praf, amidon, zahăr adăugat și chimicale din belșug. Acest produs dezechilibrat din punct de vedere nutrițional prin conținutul ridicat de acizi grași saturați și zahăr adăugat, nu trebuie consumat de către copii și persoane cu afecțiuni cardiovasculare, diabet și boli metabolice. Totodată, trebuie consumat ocazional de către adulți, în cantități mici, de 40 - 60 de grame.” a precizat conf. univ. dr. Costel Stanciu, președinte APC România.

Studiul poate fi vizualizat și pe site-ul APC România

Studiu asupra calității înghețatei industriale
Tags: înghețată, APC România, consumator
Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Similar talks:
Atentiune, atentiune! Se alege pt..."presedentiune"

Vesti bune despre Romania

Cum recunosti un român ? - ghid practic

Partidul, Ceausescu, Romania... lui 2009 !

De ce credeti ca a devenit ceva la moda sa denigrezi Romania ? Ca roman...

Parerea voastra despre... Justitia Romana

Romani nascuti in strainatate

Finala Eurovision 2011 a fost aseara

De ce am plecat din Romania?

Vorba zilei

De ce iubim cetățeanul român

Promoveaza Romania

Cel mai "european" oras din Romania

Si totusi: va este vreo "vedeta" din Romania simpatica ?

La multi ani de handbal, Bianca Bazaliu!

Asteptam propuneri de teme pentru zilele si noptile viitoare

Rostul nostru

Ce va place in Romania?

România la Jocurile Olimpice de vară din 2016

Cazare gratuita pe viata in Vama Veche
UP
1.3268 / 0.3043 (56)