Cum este posibil ca un judecător, care are (sau a avut) șapte conturi, și care are (sau a avut) cinci credite la Banca Transilvania, să judece o cauză în care Banca Transilvania este Intimat(ă) ? Cele șapte conturi au fost deschise, de către judecătorul Popoveniuc Alexandru, în perioada 2007 - 2017, iar cele cinci credite au fost luate, de către același judecător Popoveniuc Alexandru, astfel : unul în anul 2014, unul în anul 2015 (scadent în anul 2021) și trei în anul 2017 (scadente în anul 2021, în anul 2022 și în anul 2038) !!! Mă întreb, retoric bineînțeles, dacă nu cumva cel puțin unul din cele cinci credite luate de respectivul judecător, nu au fost deja lichidate de către Banca Transilvania, în semn de recunoștință față de devotamentul arătat de judecătorul Popoveniuc Alexandru, ''în spiritul și litera legii'' pe care numai el o cunoaște ?
Cum este posibil ca un client, care a luat un credit de 15000 lei de la Banc Post, din care a achitat deja 5000 lei până la preluarea de către Banca Transilvania, să fie executat silit de către Banca Transilvania pentru un credit de 17000 lei, în condițiile în care Banca Transilvania nu are niciun contract semnat cu clientul respectiv (client pe care nu l-a chemat niciodată la renegocierea contractului sau la actualizarea datelor cu caracter personal, în cei doi ani de când a preluat Banc Post) și datoria rămasă era de 10000 lei ? Este cât se poate de evident faptul că Banca Transilvania a preluat de la Banc Post numai drepturile, nu și obligațiile !!! Aici a intervenit (in)justiția !
Cum rămâne cu jurământul pe care l-ați depus atunci când Băsescu a semnat decretul nr. 1134 din 18 decembrie 2013, prin care ați fost numit în funcția de judecător la Judecătoria Bacău : http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/153959 , ''domnule'' judecător ? Pentru cei interesați, aceasta este Legea privind statutul magistraților : https://media.hotnews.ro/media_server1/document-2020-09-30-24321188-0-proiect-lege-statutul-magistratilor.pdf ! Legea respectivă spune, la Art. 4 (1) că : ''Magistraţii sunt obligaţi ca, prin întreaga lor activitate, să asigure supremaţia legii, să respecte drepturile şi libertăţile persoanelor, precum şi egalitatea lor în faţa legii şi să asigure un tratament juridic nediscriminatoriu tuturor participanţilor la procedurile judiciare, indiferent de calitatea acestora''. Circulă un zvon prin Bacău, că toate Contestațiile la executare făcute de cetățeni, împotriva cămătarilor de la ZAPLO, Ferratum, Cetelem și alții, sunt respinse de acest judecător (care și-a gresit meseria) !!! |